Google+ Всички оферти за почивка в Обзор за лято 2014

02/8412104

гр. София, бул. Ситняково 35

Menu
FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvinePinterest

Обзор е морско курортно селище в рамките на община Несебър в Югоизточна България. Един от любимите на много българи черноморски курорт се намира почти на равни разстояния между Варна /65км/ и Бургас /73км/ и отстои на 6 километра южно от град Бяла. Обзор се намира на около 530км от нашата столица София.

Не е чудно, че Обзор е един от най-посещаваните от нас морски курорти, тъй като неговата уникалност се дължи освен на лазурното Черно море и на горската свежест от планината. Обзор е разположен на ридовете на Стара планина, в Еминската планина /между нос Св. Атанас и нос Емине/, последната част от Стара планина, която като че ли се слива с морската шир, а р. Двойница добавя допълнителна красота на района, в който е сгушен Обзор. Ако обичате морето точно колкото планината и цените чудесните природни пейзажи в нашата красива България, Обзор е едно и спокойно, и оживено местенце за пълноценен отдих, което ще Ви зареди само с положителни емоции и много радост.
Морската почивка в Обзор, България- чудесни условия , комфортни хотели, чист въздух с дъх на море и планина, фин златист пясък и морска шир! Обзор се слави с една от най-дългите плажни ивици-около 6км, между любимите курорти Златни пясъци и Слънчев бряг.

Къде се намираме

  • Офис гр. София
  • бул. Ситняково 35
  • тел./факс: +359 2 841 21 04
  • тел. офис: +359 893 634 252
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Абонирай сеСъгласен съм с условията